LightWeb
Sørre Hemsing
LightWEB
Startside English

ATMOSFÆREN    OVERNATTING    MENY/KAPASITET    OPPLEVELSER    KULTURLANDSKAP    ALBUM    LINKER    KONTAKT OSS

LightWeb
OPPLEVELSER HELE ÅRET

I Vang kan du glede deg over sjarmen ved de ulike årstidene. Og i Sørre Hemsing har vi tilpasset våre aktiviteter slik at du kan få en best mulig opplevelse. Vi kan tilby overnatting med frokost, lunch, middag (mat med tilknytting til naturen og distriktet). Avhengig av årstidene kan du også velge mellom ulike aktiviteter, f. eks. guidede turer i fjellet, bading, fisking fra brygge eller båt, garnfiske (vår og høst), utleie av båt eller kanoer, omvisning på tunet hvor det er dyr, kurs i ljåslåing, følge den gamle Kongevegen til lensmannsgarden Kvam eller la veien gå til Ridderstøga på Lerhol eller til kvernene på Leine. Og det er kort vei til Slettefjellet og lysløyper.

Fra Sørre Hemsing er det merket DNT-sti til en ny DNT-hytte (2002) som ligger ved Langetjedn (1480 moh.)
Her kan du følge Kjell Arnes vandring, i bilder, fra Sørre Hemsing og opp på stølen.

                       


Sommer

Ideelt for barnefamilier og enkeltpersoner som ønsker overnatting med frokost, evt. middag. Passer også for grupper/firmaer på 5-16 personer etter overstående tilbud.  For de som sykler i Valdres er vi et fint overnattingsted. 

 
                 

 Kongevegen over Filefjell
 
Gå Norges fineste vei, Kongevegen over Filefjell, start din tur hos oss på Sørre Hemsing med overnatting på gården, ta et støls besøk i Sandalen før du drar til Filefjellstuene eller Gamlestøga for overnatting, dagen etter går du den gamle Kongevegen fra St. Thomas Kyrka på Filefjell til Maristuen og overnatter der siste natta. 
 
 
Mjølkevegen 
 
Ta turen fra Ruten Fjellstue i Espedalen til Storefjell Hotell på Golsfjellet.  Dette er en av de vakreste sykkel turene du kan ta. Her sykler du gjennom flotte fjell vidder før du tar turen ned fra Slettefjellet og ned i dalbunden ti Sørre Hemsing og den Vakre Vangsmjøsa før turen går opp på Stølsvidda med mange støler .
 
 

For grupper/firmaer på 5-16 personer for weekend opphold med full/halvpensjon. Restaurantdrift med bordbestiling.

                   

   

Etterjulsvinter og vår 

Weekendopphold for firmaer/grupper på 5-15 personer med hel/halvpensjon.

           


Sørre Hemsing
                   
Kontaktpersoner: Berit og Arne Nefstad
Adresse: N-2975 Vang i  Valdres
Telefon: +47 61 36 72 70
Mobil: +47 971 68 458
Website: www.sorrehemsing.no
Mobilside: m.sorrehemsing.no
E-post: post@sorrehemsing.no
 
© LightWeb